kolmapäev, veebruar 25, 2009

Ptüi-ptüi-ptüi ... õnneks pole keegi haigeks jäänud. Ehkki jätkuvalt kodusel lainel. Ja minul sellest vaikselt kõrini. Homme järgmine katse lapsed lasteaeda saada. Saan ehk toad mõistlikult koristatud ja äkki veel miskit vajalikku ja tundmatusse kaugusesse edasilükatud tegevust ära teostada. Sest 2 abijõuga, kellega vaja üsna palju vaielda, kaubelda ja ma ei tea mis veel .... no ei edene. Lihtsalt olen väsinud ja kõik.

Vastlad - hernesupi, kodukootud kuklite ja vahukoore ning kelgutamisega üle elatud :) Kuklid said üle ootuste head, ehkki tegin oma tavalise pärmitaigna retsepti järgi. Läksid mis mühises. Supp ka. Vaaritasin ja küpsetasin, kuni teised mägesid vallutasid (mina ei hakanud kino tegema). Njaaaa - ka see on möödanik selleks korraks.

Mis veel? Nagu ei midagi. Mõtteid-soove-vajadusi on tohutult, kuid siiani pole realiseerida suutnud. Et siis tuleb ümber korraldada ja kogu nimekirjale uued järjekorranumbrid omistada. Et natukenegi liikuma saaks ja natukenegi lihtsalt puhkamiseks aega jääks. Ja natukenegi iseendaga tegelda saaks. Ettevalmistavalt. Igaks juhuks.

Kommentaare ei ole: