laupäev, detsember 27, 2008

Lõngavarud avalikuks

Et nüüd midagi üldse vabanduseks öelda - siis ... eee .... mina ei ole süüdi. Ausõna. See oli keegi 5. persoon, kes meile koju lõnga vedas. Justnimelt vedas, sest teisiti seda nimetada ei saa. Sest no vaadake seda pilti - deed on siis lõngatuustid (pildil kilekottides) ja ka viisakamad tokid, mis mul õnnestus kottides kappi toppida.

Selgituseks (eelkõige iseendale): pildistatud pung-kilekottides on täielikud ülejäägid (st poolikud tokid jms), veidi enam eksponeeritud suts suuremates kogustes leiduvad tokid-kerad.
Kui nüüd veel ausamalt ära rääkida (mingi tõehetk või nii mul tekkinud), siis ega see siis kõik ole - on poolikuid töid ja kindlasti kuskile veel ära topitud tuustakad, mida ma siis järgmise aasta jooksul hävitada üritan.

Sest juba pildilolevad lõngad kaaluvad kokku ..... püsige nüüd püsti ... ca 31, 2 kg. Minu suu on lukus ja seda postitust peidan herr abikaasa eest hoolega. Ja hävitama hakkan ma neid ka. Vähemalt tasa ja targu.

6 kommentaari:

Kayl ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et saaksin vähemalt sama palju :P ..kui see lohutab :D Ei julgegi kohe neid kotte kõiki välja kiskuda..kes need tagasi "süsteemis" topib kappi :P

kayl

Krista ütles ...

Kuhu kõik see.. ko-ko-kolmkümmend üks koma kaks kilo lõnga mahub?

Liia Tammes ütles ...

:) Selle jaoks ehitatakse endale maja, et veel lõnga juurde osta. Mul on ka umbes selline kogus, või isegi 50 kg. Lisaks paar hunnikut kaltsu ja kangaid õmblemiseks. Et ikka oleks võtta kui vaja peaks olema. Näiteks nende jõulude ajal aitas väga hästi hädast välja :)

Maret ütles ...

Emm-õmm-ummm - minu kotid paiknevad hetkel ühes riidekapis. No kuidagi üsna edukalt olen ära sokutanud. Aga vaat seda, kus ma meie eelmises pisikeses kodus lõnga hoidsin - isegi ei tea. Seal oli tõsine ruumikitsikus.

Uh ... niigi häbi :S

Anneli ütles ...

Täitsa põnev :D Sa üllatad ikka täiega :D