kolmapäev, september 12, 2007

Värvipakivahetus2 - mulle ja talle

Nii-nii-nii. Pikka juttu ma ei räägi. Aga fakt on see, et ajastus oli mega (minu sünnipäev) ja pakk võttis nõrgaks. Sest (nüüd ma ei ütle mitte midagi originaalset) oli tunda, et seda tehes oli mõeldud minule. Pakitegija kurtis kirjas, et värv oli raske (soovisin tumesinist või musta). Tead - aga välja tuli sul superhästi. Just see õige toon ning minu jaoks antud projektis ülioluline - värv jooksis läbi kõigi asjade kenasi läbi. Ehk siis pakk oli sini-sinine.
Siin on ka kirjas, mis täpsemalt pildil olid. Ja oli kõigile - pojale, tütrele ja isegi mehele, sest tema on meie pere suurim tee tarbija. Kõrvarõngad ja käekett läksid kohe kasutusse. Täpselt minu stiil - tagasihoidlik, aga väga ilus.
Kes selle paki tegi. Vaat sellega on konksude konks. Pakil minu nime ja aadressi vaadates tunnen, et olen seda käekirja juba näinud. See inimene on mulle pakki saatnud. On nii? Kas su pärisnimi on Kirsti?
Suur-suur-suur aitäh vahva kingituse eest!

-------------------------------------
Kes mitte millestki aru ei saanud, siis tegu oli Kullaketrajates toimunud projekti Värvipakivahetus 2. Ja selleks, et mina kingi saaks, pidin ikka ise ka kellelegi paki saatma. Sel korral oli ohvriks Krista. Kristaga oli asi natuke lihtne (pole täiesti võõras inimene) ja natuke keeruline (pole täiesti võõras inimene). Tahtsin väga teha paki, mis oleks naturaalne, sisaldaks vajalikke asju. No kas ta nüüd ka välja kukkus, seda saab (viisakussõnadega tugevasti kaunistatuna) lugeda siit.

Pilt v2ikekassi blogist.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei, mu nimi algab hoopis P tähega ja oma perekonnanime poolest kuulun metsaelanike sekka. :) Fooruminimi kõlab diminutiivselt. ;)

Aga mul on kohutavalt hea meel, et sulle meeldis.

Anneli ütles ...

Uhh, lõpuks näen mina ka seda pakki. Kõrvarõngaid ja käeketti imetlesin eile hommikul, super kena! :)
Vinge pakk, igatahes :)

Krista ütles ...

Jah, kukkus küll välja igati naturaalne ja vajalik:) Viisakussõnad ei olnud mõeldud lihtsalt kaunistamiseks, vaid ikka päriselt ka meelel ja keelel.