teisipäev, märts 20, 2007

(Maa)kodu renoveerimine - magamistuba

Kui tunned, et kudumisest-heegeldamisest hakkab küll saama, siis tuleb otsida uus vorm käsitöötegemiseks=millegi loomiseks. Heaks variandiks on lammutamine+renoveerimine. Meie (maa)kodu senised lammutustööd võib uhkelt enda arvele kirjutada herr abikaas. Hasardiga käis ja kangutas seintelt misiganes materjalist plaate ja uuris, mis nende all on.
Piltidel väike tuba (nimetagem magamistoaks) enne ja pärast lammutustöid. Seintel oli vineerplaadid+tapeet. Nüüd siis küsimus - mis nende seintega peale hakata? Katta või jätta nii? Kuhu vedada uued juhtmed, ....?


5 kommentaari:

Elsa ütles ...

Nii toredad puitseinad! No nende kinni katmine oleks ilmselge patt! :)
Elektrijuhtmeid saab horisontaalsuunal kindlasti mõnusalt palkide vahele sättida, vertikaalsuunalsaab ehk millegi leidlikuga katta? Või saab puidu sisse sobiva soone tekitada ja hiljem peene liistuga dekoratiivselt katta? Kuidagi-midagi peab ju saama, kuidagi on ju tehtud? :) Puithoonetest on ehitustöö kontekstis kindlasti ka raamatuid kirjutatud...

Maret ütles ...

Minu küsimused olid pigem retoorilised - mingi ettekujutus on endal olemas, saab asjatundjatelt küsida ning (mis vaat et kõige olulisem) kuna see on 1. suurem sedasorti töö minu elus, siis ei karda ka valestitegemisi. Mida 10 a pärast parandada.

Valesti all ei mõelnud küll valesti elektrijuhtmete ühendamist :O

Huvitavad mõtted on aga ikka teretulnud :)

Eppppp ütles ...

Elekter laske kindlasti elektrikul panna, eksole (huvitav mõte ;)
Me oleme tulekahju üle elanud, mis ilmselt ise ühendatud elektrist tuli...

Anonüümne ütles ...

elektrijuhtmed jooksevad põrandaliistu taga, pistikud on kohe põrandaliiistu peal.

Anneli ütles ...

Päris kenad seinad, poleks arvanudki. Normaalne, noh :P