laupäev, märts 03, 2007

Suur üllatus - märtsi algus

Täna avastasin suure üllatusega, et märts on alanud. Noh jah - eks see veebruar selline lühike kuu on ka. Kuidagi kiirelt liigub aeg. Kohati kiirelt, kohati aeglaselt. Sest mõnes asjas tahaks juba selgust. Selguse toob aga aeg. Mis muud, kui ootame-ootame.

Oleme meiegi kodused (osad meist vähemalt) köha-nohu tõttu. KE-l ka mingi imelik haiguseasi: õhtuti näha, et palavik tõuseb, laps lihtsalt vajub pikali, vara magama, kraadiklaasiga mingit olulist temperatuurimuutust ei tuvasta ja öösel laps jälle normaalselt soe. Nii juba 2 õhtut. "Tore" asi kõige selle juures aga see, et täna näiteks ärkas KE (ja äratas muidugi minu ka) kell 6.30. Päike olevat tõusnud juba :O

Veebruaris tegin käsitööd vähe. Isa haiglasoleku ajal ma ei suutnud teha, mõni õhtu liiga väsinud või vaja L-ga tantsida või .... Lõpetasin 1 pontso (pilti ei tee - ei ole miskit originaalset näidata) ja lõpetamist ootab 1 kampsun ja 1 kingitus. Ehk siis veebruarikuusse planeeritud tegemised lükkame märtsi. Mis tõotab tulla tegus kuu. Mitmel põhjusel.

Kommentaare ei ole: