teisipäev, detsember 05, 2006

Veel noppeid - eilsest-tänasest

  • pesupähklid hakkavad mulle meeldima (aitäh Kristale). Pesu on puhas (ka laste kökk-mökerdatud riietega katsetatud), ei lõhna tugevalt pesemisvahendi järele (tegelikult pesul nüüd lihtsalt puhas lõhn). Lisaks veel: pähklite hind mõistlik ning pesu ei tekita nii palju tolmu. No mis sa hing veel soovid.
  • Läksime täna lasteaeda kuusepuule mõeldud ehtekesed kaasas. Pidi täna ju puu toodama. KE ehte oskas emme (loe: mina) ära lõhkuda (jõudu vahel palju), aga vast sai ikka lasteaia PVA-ga asi korda. Ärakõndinud akude tõttu ei saanud ka mõistlikku pilti teha. Telefoniga küll. Aga sealt ei oska ma jälle pilte arvutisse kantida. Niiet pildid õhtul/homme.
  • mõtlen, kas võtta või mitte võtta. AGa vist ikka võtan. Puhkuse. Ikka puhkuse. Puhata tahaks. Ja laste imelikke köhahoogusid saaks siis rahulikult tohterdada.
  • Päikest tahaks. Ja lund ka. Ehk siis: valgust.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siis on tore, kui need sobivad. Ma ei saanud eelmises postituses sinu toonile pihta ("pesul pole üldse mitte mingit lõhna") - on see siis hea või halb? :) Olen varem kasutanud Mayeri sensitive´i ja nüüd pool aastat pesupähkleid ning täitsa harjunud sellega, et pesu ei lõhna. Või kui lõhnab, siis pärast õues kuivatamist tuule ja päikese järgi. Kunagi ammu (7-8 aastat tagasi) mulle isegi meeldisid lõhnavad pesuloputusvahendid, aga nüüd on nii, et tunnen kaugelt ära, kui riideid on mingi Omo või Arieliga vms pestud. Harjumatult vänge lõhn ja ajab muudkui aevastama..

Maret ütles ...

Eks see lõhna asi on jah kellele kuidas. Mõni tahab, et oleks tugev lõhn ja mõni tahab lõhnatut. Mina olen ka liikunud lõhnavatest riietest lõhnatute poole. Sest lihtsalt ei talunud neid Ariele jms enam.

PS Kui veel saaks õues riideid kuivatada, et nendele puhta õhu lõhn juurde tuleks, siis ...ojaaa :)