pühapäev, detsember 17, 2006

Igal päeval oma nägu

  • Laura magas vapralt terve öö ilma misiganes mähkmeta;
  • Karl Erik istus lihtsalt niisama diivanile ning panin täiesti omaalgatuslikult ja vabatahtlikult (elus 1. korda) puzle kokku;
  • Laura hõikas pärast päevaund 'kaka-kaka' ja potti sai kenasti püütud nii piss kui kaka (1. korda elus ta ise andis märku pissi kohta õigeaegselt :))
  • Karl Erik istus tükk aega ja harjutas kääridega lõikamist (varem pole sellise asja vastu mitte mingit huvi üles näidatud)
  • Laura topib agaralt pükse ja sokke jalga ning lukuga pluuse, pükse, sokke selgast/jalast

Ja päev ei ole veel õhtus :O

4 kommentaari:

Elsa ütles ...

Noo, täitsa tegijad juba! Palju õnne, sa oled vist täitsa rõõmupräänik kohe ;)

Kati ütles ...

Täitsa huvitav on jälgida mida teised alla kahesed teevad. Meie Hiie käib juba tükk aega ise potil, aga öine mähe on hommikuks väga märg. Ja sõnu on vähe. Ka kohe kolmeseks saav poeg ei räägi lausetega....

KK ütles ...

Ma eile ka imestasin lapsi kantseldades, kui kiiresti nad arenevad. 2ne õpib püüdlikult potil käima. Ise küsis pissile 2 korda ja korra kakale. Omal nägu säras õnnest. Ta ju see pesamuna, keda eriti tagant ei utsitata kah. Küll jõuab kõike õppida:). Allespaar kuud tagasi oli peres täielik paanika-maanika, et ei saa ega saa pisitibi potile mindud. Nüüd käib:).
7a koristas omaalgatuslikult köögi ära peale hullu jahusõda piparkookidega:) ning pesi kõik nõud puhtaks. Emme pärast arvas, et eks see päkapikupugemise moodi välja kukkus aga tore oli vaadata sellegipoolest. 3 tibi majapidamises sahmimas on iseenesest lahe vaatepilt:)

Maret ütles ...

Mina täitsa präänik jah.
Meil on potiga omamoodi suhted: kuni aastani on ilusad, siis täiesti vastumeelne ja siis millalgi tekib soov potti kasulikult ära kasutada. Kuna KE hakkas potil käima kui ta oli natuke üle 2 a vana, siis ma L suhtes ka teab mida ei oodanud. Aga lootus on, et tema saab varem potiga sõbraks.
Ahjaa .... Laural tänase päeva põhufraas: "Paha poiss!" Vennale muidugi. Kust mujalt kui vennalt ja tema sõbralt korduvalt kuuldud. Sõpradel aegajalt ju lahkhelisid tekib.