esmaspäev, mai 08, 2006

Kõik pähe

Arvake ära, mida ma olen viimastel nädalatel teinud. Hmm - mütse. Igasuguseid. Korraga lausa 3 mütsi, kuna pidin uue ideena pähe tulnud mõtte ruttu mütsijussi panema. Muidu läheb ju meelest. Kui eelmist postitud nummerdamise mõttes jätkata, siis:
Müts nr 4 ehk täitsa tavaline murukas lillekestega: lilled heegeldasin imepeenikesest puuvillasest niidist. Veidi igav müts sai sära juurde.
Materjal: Capri (50 g/125 m); kulus umbes 1 tokk.

Müts nr 5 ehk veidi teistsugune nokats: aga otseloomulikult puuvillasest lõngast. Modellineiu piilus, et "no mida asju te mulle küll pähe surute" :P
Materjal: Capri (50 g/125 m); kulus peaaegu 1 tokk.




Müts nr 6 ehk idamaine hõng: tahtsin lihtsalt kollast lõnga kuhugi lisada, kuid 100% kollane tundus siis veidi liiast. Nii ma heegeldasin ja harutasin ja heegeldasin ja harutasin ja .... ja sellise kokku heegeldasin.

Materjal: Capri (50 g/125 m) ja Super (50 g/ 125 m); kulumise arvestus läks sassi.

Müts nr 7 ehk veidi sära: sära on küll pahasti näha, kuid see lõng sädeleb õrnalt ja päikese käes lausa vägagi omapäraselt. Mütsi sünnilugu üsna minupärane: nägin, ostsin, katsetasin (lõnga ikka).

Materjal: TopTex Sarah (50 g/165 m)
; veidi üle poole toki.

Modellidest: kasutasin vaid meie naismodelli, kellele selline pildistamine, sättimine, naeratamine väga meeldima hakkas. Naistevärk :O

1 kommentaar:

Aet ütles ...

Sa oled ikka täitsa hoos kohe :) Lahe :)