neljapäev, aprill 23, 2009

Tänasida mõtteid ära lükka homsesse posti

Täna potsatas mu Google Readerisse hästi palju uusi postitusi. Uskumatult palju. Eks see tuletaski meelde, et võiks kirjutada.
Nädalavahetusel hakkas Laura rögisema ja nohisema, E oli siiski enamvähem (oli lasteaias), kuid õhtune väljasolek (käisime vapralt Emajõe ääres traditsioonilisel munade veeretamisel, kus meie saak oli -12 muna :O) või mis iganes avaldus T hommikul suurema rögina ja öösel lausa palavikuna. Ok - asi hakkas sujuma, kuni tänase hommikuni, kus KE ärgates oli ikka täitsa kõõks (minu lapsepõlvekodus ja sealkandis kasutati diagnoosiks väge ühest mõistet - rinnad kinni). Kuum tee aitas paremaks ja nii päevapeale täitsa hea juba. Võimlemagi jõudsime. Ja raamatukokku. Ja poodi. Mille tulemusel ei saanud Laurat tuppa, sest ta väntas. Nõrkemiseni vist. Üle 1 tunni. Ehk siis ostuks lastele rattad. Ossa säde, kus nüüd läheb tegevuseks.
Muidu aga on muutusteta. "Võlast vabaks" saate lõppedes tuli meelde, et vaja herr abikaas poodi saata. Nimekirjaga. Sel korral vaid 2 päeva menüüd arvestades. Sest rohkem kiiresti ja lambist välja ei kukkunud. Aga abiks seegi. Ma usun.

Kommentaare ei ole: