teisipäev, aprill 01, 2008

Märts lännu

Läks tormide/tuiskude/suurte lumehangedega. Läks meie viirusest paksude peade-ninade-kurkudega. Läks minu uue töökoha esimese kuuna. Läks meie Laura 3-aastaseks saamisega.

Ja aprill tuleb veel ilusam. Raudselt.
  • Täna põikasin korra ühte second hand poodi. Piilusin-vaatasin-katsusin. Ära minnes tuli müüja minu juurde: "Vaata-vaata, tütreke! Mida sa otsid?" Väljusin naeratades.
  • Lippasin eile kiire-kiiresti töölt koju. Maakeeli seletades Pauluse kiriku kandist kesklinna. No ja uskuge või mitte, aga kella 17.30 paiku liikusin ma sel trajektooril jalgsi sama kiiresti kui autod mu kõrval. Sutsuke nemad ette ja mina jälle järgi ja nemad ette, mina järgi. Ütle veel, et autoga sõit on aja võit :O
  • Täna arsti juures palus arst KE-l hoolikalt hingata (kuulas kopsusid). Poiss nikerdas ja katsetas, aga väga hästi välja ei tulnud. Mina: "Kas sa ei oska enam hingata?" KE: "Ei oska jah. Hing läks ära!"
Kevadised mõõdud:
KE (5 a 1 k) - 118 cm / 23 kg
L (3 a) - 100 cm / 17 kg

No ime ka, et kui nad mul mõlemad põsti olles süles, siis mu põlved annavad tunda. 40 kg lisaks pole üldse nalja asi.

1 kommentaar:

paha siga ütles ...

Minul on seda väga lihtne uskuda. ;) Kord tulin Riias 3 km pikkuse silla (sild! valgusfoore ei ole! lihtsalt sild!) peal trollist maha, et teha pilti sellest, kuidas 70 km/h märgil viimane number täiesti ülearune on. Jäin siis järgmist trolli ootama.. ja mõtlesin, et parem ootan järgmises peatuses. Välja kukkus üleülejärgmises, ja ühe pikamaabussi, kellega seltsis sealt peatusest alustasin, jätsin ma kaugele selja taha. Riia kesklinnas on lugu tipptunnil veel hullem, seal kulub trollil vahel kahe peatusevahe läbimiseks tund aega (jala 15-20 min). Nüüd käin rongiga. :P