teisipäev, aprill 24, 2007

Inimeste otsinguil

Huvitav - kes on need inimesed, kes mu blogi loevad. Auuuuuu! Mis mõtted on neil peas ja sõnad suus? Kas olen liiga ebahuvitavaks muutunud, et kommenteerida ei viitsita? Kas on minu elus liig vähe asju, millele reageerida? Kas sõnad on otsa saanud?
Siia piilujaid on. Kümnete kaupa. Aga ütlejaid näpuotsatäis ja harva.

Nojah - eks ma isegi olen harva kommenteerima hakanud. Ning tabanud ennast mõttelt, et noh .... ta ju teab isegi. Tuhka ta teab. St ta võib ju teada, aga ütlema peab ikka. Muidu võivad teadmistesse mõrad ja killud tekkida.

Aitäh kõigile, kes mind hea sõnaga toetanud on!
PS Ma pole halbade sõnade kustutaja. Seega kui keegi tahab midagi tsensuuri piirides pahasti öelda, siis ootan sedagi. Eelistan teada asjadest nii nagu nad tegelikult on.

11 kommentaari:

Terje ütles ...

Tead, mina vahel tahaks kirjutada kommentaare küll, aga tavaliselt on see nii raske. Ja siis ma kustutan ära. Oma blogissegi on raske viimasel ajal midagi kirjutada :) Ja mulle ka kommentaare ei jäeta :))

Anonüümne ütles ...

Kuule, palka endale kirjanik

Anonüümne ütles ...

Mu'ga on ka viimasel ajal nii, et alustan kommenteerimist, aga siis korraga tundub see, mida mul öelda, nii küündimatu ja mõttetu, et ma lihtsalt kustutan oma jutu ega kõssa sõnagi.

-oravake

Anonüümne ütles ...

Noh, mis siis nüüd?
Siin on see, et kas blogi on dialiigo pidamiseks või monoloogi esitamiseks. Ilmselt nii ja naa, sõltuvalt lugejate enesetundest:)

Anonüümne ütles ...

Dialiigo on küll tore sõna ja kindlasti võiks talle miski huvitava sisu mõelda, aga ma mõtlesin ikka rohkem dialoogi:)

Ann ütles ...

Täitsa olemas olen :) Aga hakanud ka viimasel ajal vähe kommenteerima, kiire on lihtsalt. Nii võtangi Readeri lahti, sirvin blogid läbi ja olen kursis sellega, mis toimub.
Ja tihtipeale tunnen, et tahaks kommenteerida, aga mul pole lihtsalt öelda midagi sellist, mis korda minna võiks.

Sirliiz ütles ...

Sama siin! Hakkan ka kommentaare kirjutama ca 3 x sagedamini kui lõpuks selle salvestamiseni jõuan. Ka enda blogiga sama lugu, mõtted tulevad aga kirjapanduna ei kõla enam sugugu nii nagu ma tahaksin ja sinna see postitus jälle kaob;)
Aga kirjuta ikka!

Anneli ütles ...

Nojah. Loomulikult. Igatahes. Minul ka. Täitsa nõus. Mõnikord. Vaatamata sellele. Tubli :)

(et mitte korrata eelkommenteerijate sõnu, tegin lühidalt :P)

Päikest päevadesse!

Krista ütles ...

Käies siin aeg-ajalt lugemas, peaks vist ka midagi sekka piiksuma.
Mulle meeldib nii, nagu on. Blogis avad end liiga palju selleks, et mängida küberruumis kedagi teist. Heegeldatud autot vaatasin nii- ja naapidi. Väga vinge. Jätaksin vist mitu korda pooleli, enne kui asjale pihta saaks (no ei ole sellist heegeldamis-leiutaja soont). Oleks pidanud varem kirjutama. Head sõna pole ju kunagi liiga palju?

Egater ütles ...

käin siin piilumas, kui mu feereader ütleb, et uus post on tulnud. Aga kommentaaridega sama, mis teistelgi :)

Unknown ütles ...

Maret, mina ka sind käin lugemas. Sõltub ajalimiidist - vahest paar korda nädalas, vahest korra paari nädala tagant.