pühapäev, oktoober 01, 2006

Uskumatu elamus

Käisime täna KE-ga kinos. No mida ikka kui Lottet vaatamas. Lahe. Alles nüüd käisime, kuna ootasime suurema rahvamurru lõppemist. Film oli hea (nagu te kõik juba teate niikuinii), küll aga KE-le liiga .... no ei teagi öelda ..... väsitav kohe kindlasti. Sest praegu (koju jõudes) jäi mittemagaja mees magama.

Ja nüüd .... olen mina ..... täitsa üksi .... rahus ja vaikuses. Täitsa uskumatu tunne tekkis. Ei tea mida kohe peale hakata. Pole ma ju sedasi 105 a olnud vähemalt (L on hetkel issiga maale komandeeritud).

Arvake ära, mida ma suure vabadusega peale hakkasin? Heheheee ... koristama hakkasin :O Seda mis enne pooleli jäi. Ja kohe kindlasti jääb mulle veel aega niisama vahtida, KE padi ära lõpetada, .... jeerum küll. Tegudele!!!

3 kommentaari:

Anneli ütles ...

Nädal aega kodust aresti mõjus kohe nii hästi, et hakkasid koristama :D

Maret ütles ...

Eeeee ... 1. ei olnud see nädal minu jaosk arest ja 2. koristasin selle nn arestinädala jooksul ka rohkem kui varem mitme kuu jooksul. Kuigi ehk seda näha polnud. ja 3. minu rõõm oli üürike - 5 min pärast selle teema püstitamist sain kõne, et L on issiga peagi kodus. Niipalju siis vabadusest

Anneli ütles ...

Ma lõõpisin niisama :)