esmaspäev, oktoober 09, 2006

Natuke messi ja natuke muud

Nagu lubatud sai, nii ma ka käisin. Taaskord Tallinnas ja 1. korda "Laps ja pere" messil. Lahe oli. Sai inimesi vaadatud, usinasti pontsot kootud ja niisama lobatud. Imestusega pidin tõdema, et asi pole veel hukas - tüdrukud (ja paar üksikud poissi ka) tuli heegeldama. Vabatahtlikult. Rõõmuga. Mitu korda. Mõnus :) Üht pildiklõpsu varianti näeb ka Liia blogist.

Aga mina olen jätkuvalt unnikus. Ei teagi kas alles või juba, aga üritan leida oma kohta siin päikese all. Kohta aga pole. Kõik ligiseb ja logiseb ja sellist "mõnus on olla" varianti nagu polegi. Aga kuskil see peaks ju olema? Olgu ta kui kehvake tahes, aga ta on minu oma. Leiaks ta juba üles. Sest praegune olukord läheb minu jaoks mõnipäev liiga keeruliseks. Kas jääda koju või poole kohaga tööle või kombineerida? Kas see töökoht on ikka mulle sobiv? Miks ma tegelen (ja tegelen palju) käsitööga kui ta on selline ..... eimidagiütlev! Midagi peab ju väga viltu minu elus olema miks muidu ma ennast nii halvasti tunnen ja Laura pidevalt haige on.

Kiunu ja hala lõpp!!!!

3 kommentaari:

Anneli ütles ...

Kui minult keegi nõu küsiks, siis ma vastaks... Aga teades sind,võin öelda, et sa pead tegema teisiti ehk oma äranägemist mööda.
Võid ju oma mõtted (probleemid, asjad, mis häirivad) paberile kirja panna, ja vaata, mis värk tundub...
Eh, "stiilselt tark" jutt mul, nagu alati :S

Anonüümne ütles ...

Ma läksin ka poole kohaga tööle, sest laps hakkas lasteaias käima. Kodus oli ka igav olla. Ja nüüd on tööl mõttetu, kodus mõttetu. Kuskil ei taha olla ja kõik on valesti. Aga lapsele miskipärast meeldib, tal oli vist ka kodus igav. Ahh, ma ei tea, võibolla on aastaaeg selline ... Igatahes tasub alati sellega tegeleda, mis meeldib. MIna kahjuks enam ei saa aru, mis meeldib.

Maret ütles ...

Vaat just - ise ka ei saa enam aru, mis oleks hea /mis meeldib. Või mis oleks kõigile parim. Nö plussid-miinused paberile ei anna palju midagi, kuna asjad , mis sinna kirjuama peaks, on äärmiselt erinevalt mõõdetavad. Aga samas omavahelises seoses. Selline ringmäng. Egas muud kui katsetame natuke teistsugust elu. Eks siis näha ole, kas see sobib. Kui ei siis sammuke edasi. Kuhugi mujale. Millagi ju ikka kohale jõuan.