neljapäev, märts 16, 2006

Saak / Ravin

Käisin Tartu Kaubamajas. Teadaolevalt on seal 2 ohtlikku kohta: Liann Lõngad ja Apollo raamatupood.
Liannis meeldis mulle Brilla lõng (Itaalia päritolu, 50 g/110 m, 42% puuvill, 58% viskoos). Aga minu puhul nagu rusikareegel - seda lõnga vähe sees ja ei tea, kas tuleb juurde. Tüüpiline :(

In LiannLõngad (yarnshop in Tartu) find for me new yarn - Brilla (from Italia, 50 g /110 m, 42% cotton, 58% viscose). Now I don't know, what and if at all I'm from this yarn croch (in shop and store was this yarn so few)

Apollos muude (vajalike) raamatute kõrval soetasin endale lõpuks A. Pinki "Heegeldamine". Sirvides tundub väga mõnusalt lihtsalt ja huvitavalt koostatud raamat. On mida katsetada :)

In Apollo (bookshop) buy simply and very intersting indited book: Anu Pink "Crocheting". This book designed for primary school students, but is helpful for lots).

2 kommentaari:

Thredahlia ütles ...

See raamat on jah ilus, lihtne ja motiveeriv - õpetas mind heegeldama (mitte et ma nüüd oskaksin, aga ikkagi) - oleks kunagi põhikoolis ka nii ilusad õpikud olnud, oleksin vast juba siis käsitöösse teistmoodi suhtunud.

Anonüümne ütles ...

Raamat on asjalik. Sain sealt idee kasutada ümmarguste laudlinade heegeldamisel kõigepealt serva üleõmblemist kasutades tiibnõela. Nüüd käin mööda poode tiibnõela otsimas. Müüjate küsimise peale"mis asi see on", tirin jälle kotist raamatu välja ja näitan pilti :) Aga siiani pole ses suhtes mind edu saatnud-kusagil ei taheta ühe huvilise pärast seda nõela müüki tellida :(