pühapäev, oktoober 16, 2005

Müts patentkoes


Nädalavahetuseks võtsime kogu perega aja maha ja olime lihtsalt maal (netivaba piirkond, kus on õunad puu all ja saun:))
See aga ei tähenda, et miskit tehtud ei saanud:) Näe ... ongi lõpuks poja müts valmis. Ise on ta mütsiga väga rahul ja kannab rõõmsasti. Tundub hästi mõnusalt soe müts olevat. Siia juurde veel samasugune sallkrae ja käpikud ja talv võibki tulla.
Reedel võttis minuga kontakti inimene, kelle lapsele aasta tagasi komplekti kudusin. See oli minu käsitöölise "karjääri" jooksul esimene kord, kus sama inimene tellib minult mitu korda. Tundsin end kasulikuna:)
Panin kirja ka selle nädala plaanid (siia ei julge riputada - äkki ei saa täidetud :P) Mis muud kui tegudele.

4 kommentaari:

Elsa ütles ...

Aga funkas siis kahandamine nii, nagu me Salmega õpetasime? Plaanisin oma pojale ka uue mütsi teha, aga seni veel tegemata... (Ta nimelt lõpuks ometi nõustus, et võin ta armastatud fliisist "tähemütsi" asemele ise uue kududa :P)

Maret ütles ...

Täitsa funkas ja päris kena tuli välja. Julgen soovitada teistelegi:)

Koduhaldjas ütles ...

Oi milline kokkusattumus, mul peale vaadates täpselt samasugune ja samuti tumesinine müts käsil. Äratundmisrõõm :). Vahe ainult, et mul 1-1 soonikkude. Amatööri asi.

Maret ütles ...

Hei Koduhaldjas:) Mina siin jah igasuguseid asju katsetan patentkoes ja nii see müts valmis saigi. Natuke lai sai (algaja asi;)), aga loodetavasti ajab asja ilusasti ära.