kolmapäev, oktoober 04, 2006

Käsitööd pesakonnale

Kodus nn arestis olles sain tehtud olulised asjad:
1. L müts. Sest kaua see lõputu suvi ikka kestab. Ükskord on sügis nagu naksti ja pliksul pole ühtki naiselikku peakatet :O Nii see müts tekkiski.

Info: Steinbach Wolle Merino Soft, kahekordne lõng, vardad jämedad (pakun, et 4,5 cm), kulus punast peaaegu tokk (50 g) ja heledat umbes pool tokki

2. KE padi. KE lasteaias on tore traditsioon: hommikujutu ajal istuvad lapsel vaibal omadel patjadel. Minul läks muidugi tohutu aeg, kuni mõtlesin, et kas ostan mingi vahva padja või teen ise. Kui teen, siis millise jne jne Lõpuks idee tekkis ja padi sai selline (suurimad tänud tädi A-le, kes sissekäiva padja täiesti umbes-täpselt mõõtude järgi täpselt paraja tegi). Padja tagumine pool koosneb samasugustest ruutudest, kuid ilma pildikesteta.

Info: lõng Jumbo, kulus sinist ja punast mõlemat 2 tokki (1 tokk=50 g), päike ja maja kodus leitavatest lõngajuppidest, kõik heegeldatud heegelnõelaga nr 3. Päiksekiired on peale tikitud ja nendega ma päris rahule ei jäänud. Eks teinekord mõtlen miskit paremat välja.

1 kommentaar:

Anneli ütles ...

Tulemus on väga kena! Näen alles siin patja "täies hiilguses" :)