reede, veebruar 17, 2006

Pilte elust enesest

*** Jalutan töölt koju. Mõtteis (nagu tavaliselt). Vaatan - mingi mikrobuss seisab meie maja lähedal. Küljepealt uks lahti ja pikk järjekord taga. Mõtlen - ju seal miskit head pakutakse, peaks ehk ka juurde astuma. Siis aga (ikka mõtteis) arvasin, et mis seal muud kui piima jms pakutakse. Et siis ei hakka juurde minema.

Huvitav mis näo oleks Falcki töötajad teinud, kui oleksin bussi juurde läinud ja üle inimeste õlgade kiiganud "Mida head siin ka pakutakse?" Tegemist oli just nende bussiga ning pikk järjekord osutus korralikuks bussijäneste saagiks.

*** Mitu päeva paha olla. Kuna aga juba pikemat aega teadsin, et pean tükke eraldavast tarkusehambast vabanema, siis ajasin kõik paha just selle hamba süüks. Mõtlesin, et mis see siis ära ei ole. Käin korra enne tööd ära ja ongi hammas läind. Protseduur aga kestis 1,5 tundi. Selle aja jooksul oli mul juba mitu korda tunne, et ma ei viitsi enam karta. Kuna suu oli koguaeg lahti, siis ei saanud midagi küsida ka. Õnneks 1/3 teenindavast personalist aegajalt rääkis ka minule arusaadavat keelt. Aga põnev oli nende silmi vaadata (midagi muud ma ju ei näinud:P).

Kui ma lõpuks megaarvet maksma läksin, siis registratuuritädi pani kogu sellele kammajale minu jaoks positiivse punkti "Te näete pärast sellist jama väga kõbus välja!" Et siis inimese näoga? :P

3 kommentaari:

Anneli ütles ...

See järjekorra jutt oli päris vahva! :D Kujutan sind seal kiikamas ja head-paremat otsimas :D
Hambajuttu parem ei kommenteeri :P
Ja veel: väga värskendav kujundus!!!

Anonüümne ütles ...

kujundus on vahva jah, kuid ringikood on kadunud :S

Maret ütles ...

Kood kadund jah. Hakkasin kujundust tegema tööpäeva lõpus ja paraku väga poolikuks jäi. Täna püüan kõik kadunud asjad tagasi panna.