esmaspäev, oktoober 31, 2005

Tähed öös:)



Kellakeeramine mõjus meie peres huvitavalt: poeg läheb magama uue kella ja tütar ärkab vana kella järgi. Seega minu magamis- ja isetegevusaega vähendati 1 tunni võrra :|
Aga sellised vahvad asjad sain ikkagi valmis. Karl Erik on hakanud vabatahtlikult modelliks (kõik on tema oma ka siis, kui see kaugeltki vaadates väike on). Nii kindad kui müts on hästi soojad ja üle ootuste töömahukad. Nüüd jälle natukeseks õnnis tunne. Mis aga töökuhja vaadates kärmelt kaob.
Meeldetuletus: Tartu nobenäpud kohtuvad sel näalal kolmapäeval. Ikka OrientExpress ja kell 18 :)

3 kommentaari:

Elsa ütles ...

Vaat see on, kui ühel nädalal puudud, siis ei saa järgmise nädala aja osas sõna sekka öelda :P Mina olen hoopis Soomes... aga loodetavasti sobib mulle järgmise nädala aega taas ;)
Aga kudumid on toredad, sellised rõõmsad ka. Müts vist kahekordne ka?

Maret ütles ...

Müts kahe- ja kindad lausa kolmekordsed. Hästi mõnusalt paksud tulid.
Järgmise nädala kooskudumine võiks minu arvestuse järgi taas teisipäeval olla (mul ka hea põhjendus: mõnedele sobib teisipäev ja mõnedele kolmapäev - nii saavad kõk kasvõi ülenädalagi tulla). Aga eks näis, mida teised ütlevad:)

Anonüümne ütles ...

Best regards from NY!
Olympic games 2006 turin Casino game game gambling Zyban at no cost or low cost pc online games effexor xr side effects sweden filter ge profile refrigerator water Buy protonix boards shop qoclick Playable bionicle online game Download free ipod games