pühapäev, oktoober 23, 2005

Mõnus pühapäev

Pühapäev (tegelikult ükskõik milline päev) on mõnus, kui saan veidi rahus linnas liikuda ja natuke käsitööd teha. Sai üle tüki aja Tartu avaturul raamatuid müüva onu juures ajakirju vaatamas käidud. Endiselt olen lasteteemale spetsialiseerunud ning soetasin Sabrina Baby 2005/1 ja 2005/5. Mõni asi lihtsalt meeldis nii väga, et kohe kutsus ostma:)
Käisin ka niplispitsi koosistumisel. Huu ... kui selle linikupitsikese valmis saan, siis vast julgen pildi siiagi üles anna;) Mulle tundub see htekel veidi liiga ebaühtlane, aga algaja asi ju:)
Mõtlen ja mõtlen, et millise komplekti oma pisiplikale teen, aga nii palju ilusaid mõtteid/ideid/pilte, et mina enam valida ei oska. Eks tuleb lihtsalt 1 nendest ära teha. Ja ülejäänud tulevikuks jätta.

2 kommentaari:

Elsa ütles ...

Ohoo, kus seal neid ajakirju müüakse avaturul? Olen sellest vist kaarega mööda kõndinud...

Maret ütles ...

Onu paikneb oma raamatute/ajakirjadega sadamaturu poole viiva värava juures. Umbes-täpselt villavahetuse vastas. Teda päris iga päev ei leia. No näiteks on ta 02.11 kaupa toomas, mis aga tähendab, et 03.11 leiab temalt uusi (Venemaal värskelt müüki tulnud) ajakirju. Kõik asjad on venekeelsed. Ka onu ise:P (st eesti keelt eip mõista).