pühapäev, märts 08, 2009

Üldse mitte millestki

No nii tihedalt tihe on see eluke.
Möödund esmaspäeval jäi L haigeks - lasteaias tõusis palavik. Nii me siis selle nädala kodus palavikutanud oleme. Näputäis kurguröginat juurde. Õnneks nüüd vaid rögin jäänud. Reedel helistasin perearstile, et tuleme näitame. Tal aga reede, esmaspäev ja teisipäev nii tihedalt täis, et ei tea millal koju saavad - haigeid nii palju. Äh - ei tahagi nagu sinna haiguste koldesse minna. Äsja tervenenuna.

Muidu aga tiksub kõik omas rütmis. Rütmis, mis on uskumatult kiire. Kui õhtul hakkan mõtlema, et mis nüüd siis tehtud sai, siis .... khmmm .... nojah. Aga oleks tegelikult vaja seda ja toda ja viiendat. Üks on kindel - kevade lõhna on tunda. Eriti päiksega. Heaaaaa :) Mjaaaa. Üheks kindlaks enam-vähem kevadekuulutajaks on sõber J sünnipäev, millest saime eile toredasti osa. Suurem kuulutaja - meie L sünnipäev, milleni on veel suts aega. Ja siis on aprill juba? No tõesti appi.

Lonkan nüüd parem vanainimeselikult aja kiiruses filosofeerides vaatama, mida saaks magava pere kõrval siba ära teha, et pisitilluke linnuke tänasesse päeva kirja saaks

Naised - rõõmsat päeva meile! ;)

Kommentaare ei ole: