reede, jaanuar 13, 2006

Kes on Sinu suurim sõber?

Minul on uni. Kohe nii suur sõber, et temast palju mõtlema hakanud. Pole ma küll teab mis suur uniloom, aga see tempo (ja magamine), mis mul praegu on - on veidi jama.
Egas tavaliselt enne kella 12 magama ei saa, siis on öösel vähemalt 2 korda vaja kõrvaltoas poega silitamas käia (tal mingid 3-tunnised unetsüklid vist). Pärast 2. silitamist reeglina magama ei viitsigi minna enam (kell siis 6.30-7), siis tööle, siis koju lastega möllama, siis veidi kududa ja jälle otsast peale. Täna oli noormehel veel eriti paha uni ja kui ma juba x korda silitamas käinud olin ja ta jälle hüüdis, siis ... kohe tundsin, et ma ei suuda ärkvel olla. Oma kodus suutin magades muhkudeta teise tuppa orienteeruda, pojale pai-pai ja siis keerasin ennast sinnasamma diivani ette põrandale pikali ja magasin. Kuni kael, selg jms kangeks jäid.
Hea, et ma tänaseks erilisi ajutöid ei planeerinud. Uni mu sõber ju.

1 kommentaar:

Anneli ütles ...

said minu sõbraga tuttavaks... just neljapäeval-reedel tundsin üle pika aja meeletut "surumist", ilm ju soojenes- madalrõhkkond. Eks minulgi on vahete-vahel öised komandeeringud pisema juurde, aga sinul praegu siiski raskem... kuid nagu sa tead- praegune elukorraldus on mööduv nähtus :)