esmaspäev, veebruar 06, 2006

Jälle nädal möödas ...

... ja jälle pole mul midagi näidata. Tegelikult 1 asja sain küll päris otsast lõpuni valmis, aga mõtlen veel natuke, kas seda tasub üldse kuskil jäädvustada.
Aga muidu ....
* käisin Kullaketrajate kokkusaamisel. Kuna ma kauaks ei planeerinud jääda (nädalavahetus on minu jaoks püha aeg, kuna vaid siis saan 36 h/ööpäevas lastega olla). Aga jube vahva oli. Ja kui kunagi sedasorti kohtumine toimub, siis kindlasti osa võtta püüan (kaugemale minnes ehk tütretirtsu kaasa võtan, aga eks seda näe).
* suurprojekt ehk heegeldatud seelik hakkab ilmet võtma. Nüüd tuleb teha suur ja kole töö (arvutamine) ning hakata siilusid katsetama. Sel nädalavahetusel ei tahtnud seda tööd ette võtta.
* mitte väiksem projekt ehk mehe kampsun hakkab ka juba midagi arusaadavat looma - selg on peaaegu valmis ja ka esitükist on mingi osa valmis.
* avastasin, et veebruarikuu jooksul vaja teha 5 asja, millest 2 üsna suured ja töömahukad. Valmis pole veel midagi:S, aga ma ei pabista ka.

Niisiis selle nädala tööd:
  • kampsuni seljatükk lõpetada ja esitükk valmis teha;
  • kingituseks mõeldus sall valmis heegeldada;
  • seeliku motiivid kokku õmmelda
Rohkem kohe kindlasti ei jõua. Sest sellesse nädalasse jääb ka meie perele tähtis päev - Karl Erik saab 3-aastaseks. Olen vaadanud teda ja imestanud, et mismoodi ta küll nii suureks juba kasvanud on. Eh ... rohkem sel teemal ei räägi <- pisar kipub silmanurka tulema.

2 kommentaari:

Anneli ütles ...

:)

Anneli ütles ...

Need su mõtted on romaanist "Elu Saladus" :)
Ja õige ta on, et lapsed kasvavad oi kui kiiresti, samas meie oleme aastaid "samal tasemel" ;)